ΠΡΟΦΙΛ

IN LIFT 
Εγκατάσταση, Επισκευή & Συντήρηση Ανελκυστήρων Άγιος Δημήτριος Αττική

Η εταιρεία μας “In Lift” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, δραστηριοποιείται από το 1965 στον τομέα της μελέτης, εγκατάστασης, ανακαίνισης, επισκευής και συντήρησης ανελκυστήρων προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη.


Έχοντας τοποθετήσει και συντηρήσει ένα μεγάλο αριθμό ανελκυστήρων στον Άγιο Δημήτριο αλλά και σε όλη την Αττική, μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ανελκυστήρες οικιών αλλά και επαγγελματικών χώρων.
 

Μπορούμε να αναλάβουμε από την μελέτη και τον αρχικό σχεδιασμό έως την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή ανελκυστήρων ατόμων - φορτίων, αναβατορίων φορτίων και αυτοκινήτων, ανυψωτικών ΑΜΕΑ, κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των ανελκυστήρων, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην κορυφή της προτίμησης των πελατών μας.

Η συνεργασία μας με ορισμένες από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες διασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων που σας προσφέρουμε, τα οποία ανταποκρίνονται, πλήρως, στην ισχύουσα νομοθεσία.

 


Στόχο της εταιρείας μας είναι η ασφάλεια των πελατών μας, η άψογη λειτουργικότητα των ανελκυστήρων μας, η τέλεια αισθητική και το καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα.
 


Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.