ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
In Lift | Εγκατάσταση, Επισκευή & Συντήρηση Ανελκυστήρων Άγιος Δημήτριος Αττική
 
Οι Ανελκυστήρες κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινής ζωής μας, είτε πρόκειται για το σπίτι ή τον τόπο εργασίας μας.

Η εταιρεία μας “In Lift” η οποία εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, αναλαμβάνει το σχεδιασμό, τη μελέτη και την σωστή εγκατάσταση ανελκυστήρων (με και χωρίς μηχανοστάσιο) σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας, προχωράμε στην εγκατάσταση ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες, νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, εργοστάσια, fast food, ξενοδοχεία, τράπεζες, εμπορικά κέντρα, ανελκυστήρες προσώπων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, τροφίμων, φορτίων, οχημάτων και ειδικές κατασκευές.
 

Κάθε ανελκυστήρας είναι και μία καινούργια πρόκληση για εμάς για να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό για εσάς. 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για εσωτερικούς οικιακούς ανελκυστήρες, για ανελκυστήρες και ανυψωτικά ΑΜΕΑ, ανελκυστήρες για εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες καθώς και παντός είδους ανυψωτικού.

Η εγκατάσταση των ανελκυστήρων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις ασφαλείας και ανταποκρίνονται αυστηρά στις οδηγίες του ΕΛΟΤ σχετικά με τα νέα νομοθετικά μέτρα που αφορούν την εγκατάσταση και την πιστοποίηση του ανελκυστήρα.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία μας, αποτελεί εγγύηση για την σωστή εγκατάσταση οποιουδήποτε ανελκυστήρα επιθυμείτε.

 


Η υπευθυνότητα, το μεράκι μας, η άριστη εργασία, η έμφαση στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός μας προς τις ανάγκες του πελάτη αποτέλεσαν τους λόγους εκείνους που κατέταξαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε υψηλό επίπεδο.Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.