ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
In Lift | Εγκατάσταση, Επισκευή & Συντήρηση Ανελκυστήρων Άγιος Δημήτριος Αττική
 
Με την πάροδο του χρόνου τα συστήματα και οι μηχανισμοί φθείρονται με αποτέλεσμα να χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και εκσυγχρονισμού. Επίσης οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις προτάσσουν εξελιγμένα εξαρτήματα κάνοντας απαραίτητο τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα και των συστημάτων ανύψωσης.

Η εταιρεία μας “In Lift” η οποία εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των ανελκυστήρων, μπορεί να αναλάβει τον εκσυγχρονισμό - ανακαίνιση του ανελκυστήρα σας με σκοπό την εκμηδένιση της πιθανότητας εμφάνισης μεγαλύτερης βλάβης, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία.
 

Η ασφάλεια και η αισθητική θα ανανεώσουν το κτίριο σας και μαζί του θα ανανεωθείτε σίγουρα και εσείς.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διαθεσή σας για να σας ενημερώσει σχετικά με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και με γνώμονα την ασφάλεια και την αισθητική αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας, να σας προτείνει την καλύτερη και πιό συμφέρουσα λύση για την αναβάθμιση - ανακαίνιση του ανελκυστήρα σας.

Είτε πρόκειται για εξαρτήματα ασφαλείας και μηχανικά μέρη, είτε για την αισθητική της εγκατάστασης όπως ο θάλαμος ή οι κομβιοδόχοι είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση.

 


Όλα τα νέα υλικά που χρησιμοποιούνται για την ανακαίνιση ενός παλαιού ανελκυστήρα, αφενός επιλέγονται από επώνυμους οίκους κατασκευής ανελκυστήρων με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις καλής λειτουργίας, αφετέρου δε τοποθετούνται στον παλαιό ανελκυστήρα με γνώμονα την καλή λειτουργία και την καλαισθησία.
 


Επικοινωνήστε μαζί μας
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Άγιο Δημήτριο και όλη την Αττική.